Exact Compact
  
 

Stap 4: Back-up teruglezen of nieuwe administratie aanmaken

 

 

 

 

 

 

 

 Stap 4: Backups teruglezen of nieuwe administratie aanmaken.

 

 

 

 

 

 

 

Back-ups teruglezen

Er zijn verschillende mogelijkheden om een backup terug te lezen. De mogelijkheid die voor u van toepassing is is afhankelijk van het soort back-up waarover u beschikt.

Indien u een back-up van Exact Compact, die u gemaakt heeft op de ene computer, terugleest op een andere computer, kan het voorkomen dat u de melding 'Gebruiker 'X' bestaat niet' krijgt. Het gevolg is dat u uw administratie niet kunt openen. Deze melding wordt veroorzaakt doordat de gebruikersnaam waarmee u probeert in te loggen in Exact Compact, niet bekend is in de administratie. Voor meer informatie over hoe u dit kunt oplossen kunt u het volgende document raadplegen: 16.511.057 - Wat is de melding 'Gebruiker 'x' bestaat niet' bij het openen van een administratie in Exact Compact (Om dit document te kunnen openen dient u ingelogd te zijn op de customer portal van Exact).


Nieuwe administratie aanmaken

Indien u een nieuwe klant bent of gewoon met een nieuwe administratie wilt beginnen op deze nieuwe installatie en dus geen back-up wil of kan teruglezen, dan kunt u een nieuwe administratie aanmaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 16.461.369
 Assortment:  Date: 08-07-2010
 Release:  Attachment:
 Disclaimer

Tags
No tags added
One moment please...