One moment please...
 
Exact Globe 2000
  
 

Overzicht bankafschrift

Introductie

Introductie

U kunt via [Bank, Bankafschriften / Statistieken, Bankafschrift] een overzicht opvragen van uw bankafschriften. De bankafschriften worden in de originele lay-out van uw bank getoond.

 

Uitleg van de velden

Sectie TrajectBank
In dit veld kunt u de bank opgeven waarvan u de afschriften wilt bekijken. Met het vergrootglas kunt u een bank selecteren uit de bestaande banken. Dit veld is verplicht. Als u dit veld niet invult, krijgt u de melding 'Geen gegevens gevonden die aan de opgegeven criteria voldoen'.

Bankrekening
In dit veld kunt u de bankrekening opgeven waarvan u de afschriften wilt bekijken. Dit veld is verplicht.

Datum afschrift
In dit veld kunt u een datumtraject opgeven waarvoor u de afschriften wilt opvragen. Als u alle bankafschriften wilt opvragen, vinkt u 'Alle' aan.

Datumwaarde
Hier wordt de rentedatum bedoeld. Dit is de datum waarop de transactie is verwerkt bij de bank. In dit veld kunt u een datumtraject opgeven waarvoor u de afschriften wilt opvragen. Als u alle bankafschriften wilt opvragen, vinkt u 'Alle' aan.

Bankafschrift
Via dit veld kunt u één bankafschrift of een groep bankafschriften opvragen. Als u alle bankafschriften wilt opvragen, vinkt u 'Alle' aan.

 

Overzicht

Als u de selectiecriteria hebt opgegeven, klikt u op 'Start'. Het overzicht met bankafschriften wordt dan getoond. Hieronder ziet u een voorbeeld van een bankafschrift.

 

Gerelateerde onderwerpen

 

   
 
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 00.529.316
 Assortment:  Date: 17-07-2002
 Release:  Attachment:
 Disclaimer