One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Betalen crediteuren over meerdere administraties (structuur)

Introductie

Beschikt u over de module Electronic Banking, dan kunt u openstaande posten van crediteuren automatisch betalen. Er wordt een bestand gemaakt met de relevante openstaande posten (een 'betaalrun'). Dit bestand stuurt u naar uw bank, waar de betaalopdrachten worden verwerkt. Journaalposten voor deze betalingen kunnen automatisch worden aangemaakt. Naast het uitvoeren van betalingen per administratie, is het middels "Betalen crediteuren (structuur)" ook mogelijk om betalingen aan te maken over administraties heen.

Uitleg van de velden

Voor het aanmaken van een betaalbestand voor meerdere administraties kunt u in het selectiescherm het veld 'Administratie' als criterium toevoegen. Een structuur van het type 'Administratie' kan helpen als het niet de bedoeling is om over alle administraties te betalen. ([Financieel: Stamgegevens, Onderhoud, Structuren)]. Met een structuur bij de selectie geeft u ook aan dat er betalingen over meerdere administraties geselecteerd kunnen worden.
In dit document behandelen we de stappen die u dient te doorlopen voor het aanmaken van het betaalbestand en het journaliseren van de bijbehorende boekingen. Deze stappen zijn gelijk aan het aanmaken van een normaal betaalbestand, alleen dient u de stappen te doorlopen via [Finance: Bankieren, Betalen crediteuren (structuur)]. Hier ziet u onderstaande menupaden. Het is niet verplicht alle stappen te doorlopen. Als u een van de hyperlinks kiest, wordt gedetailleerde informatie over dat onderwerp weergegeven.

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 23.192.215
 Assortment:  Date: 17-07-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer