One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Interne orders en gekoppelde interne orders invoeren

Introductie

U kunt met de module E-Intern verbruik interne orders invoeren voor het registreren en plannen van artikelen voor intern verbruik. U kunt deze interne orders aanmaken via het menupad [Voorraad, Invoer, Interne orders]. In dit selectiescherm kunt u nieuwe interne orders aanmaken en bestaande interne orders afhandelen, wijzigen of verwijderen. 

Na het invoeren van interne orders (eventueel door de werknemer zelf) kunt u de interne order fiatteren (optioneel). Door het koppelen van rechten aan diverse personen is het mogelijk om functiescheidingen aan te brengen in dit proces. Een werknemer die bijvoorbeeld een laptop nodig heeft, voert de interne order in. De manager keurt de interne order goed, waarna het artikel wordt uitgeleverd door de magazijnmeester.

Boven in het scherm kunt u aangeven of u interne orders of gekoppelde interne orders wilt bekijken, onderhouden en aanmaken. Afhankelijk van de hier geselecteerde optie beschikt u over verschillende selectiecriteria en knoppen. Beide worden in dit document beschreven. Het verschil tussen het invoeren van een interne order of meerdere interne orders in één keer is dat u bij het invoeren van gekoppelde interne orders de beschikking heeft over een aantal extra velden zoals bijvoorbeeld een kostenplaats, een kostprijs verkopen rekening en een magazijnlocatie. Daarnaast worden alle regels van de gekoppelde interne order worden opgeslagen met dezelfde Uw ref., hierdoor is het naderhand makkelijk te zien welke gegevens bij elkaar horen en is het eenvoudiger om de bij elkaar horende gegevens in één keer te fiatteren of te leveren.

Interne orders

Gekoppelde interne orders

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.082.254
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer