One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Beheer stuklijstwijzigingen invoeren

Introductie

U kunt met de modules E-Productie en E-Stuklijst via [Voorraad, Artikelen, Onderhouden] uw artikelen onderhouden. Via het tabblad 'Productie' kunt u voor uw artikelen structuren aanmaken en onderhouden. Deze functie is ook beschikbaar vanuit de modules E-Factuur, E-Order, E-Inkoop, E-Project en E-Productie [Productie, Inrichting, Stuklijst].

Als u een stuklijst wijzigt is het mogelijk om de stuklijstwijzigingen te beheren. Dit kan noodzakelijk zijn voor bijvoorbeeld een Engineer Change Management policy. Zodra de stuklijst wordt aangepast wordt er een stuklijstwijziging aangemaakt en wordt de stuklijst aangepast. Voordat de gewijzigde stuklijst gebruikt kan worden in nieuwe productieorders moet de stuklijstwijziging goedgekeurd of eventueel afgekeurd worden. Middels het gebruikersrecht 'Fiatteren stuklijstwijzigingen', te vinden onder de productiefuncties, kunt u aangeven welke medewerkers deze wijzigingen mogen fiatteren. Daarnaast kunnen gebruikers met het gebruikersrecht 'Onderhoud artikelen, financiële informatie' of 'Onderhoud artikelen, productie informatie', die in de gebruikersrechten te vinden zijn onder de voorraadfuncties, de stuklijstwijzigingen bewerken of heropenen.

Alle stuklijstwijzigingen kunt u vinden in [Productie, Invoer, Beheer stuklijstwijzigingen]. Dit menupad wordt pas actief en zichtbaar zodra u de instelling 'Gebruik beheer stuklijstwijzigingen' in de productie instellingen heeft geactiveerd.

Velden

Knoppen

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 10.197.124
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer