One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Beheer stuklijstwijzigingen wijzigen, goedkeuren of afkeuren

Introductie

U kunt met de modules E-Productie en E-Stuklijst via [Voorraad, Artikelen, Onderhouden] uw artikelen onderhouden. Via het tabblad 'Productie' kunt u voor uw artikelen structuren aanmaken en onderhouden. Deze functie is ook beschikbaar vanuit de modules E-Factuur, E-Order, E-Inkoop, E-Project en E-Productie [Productie, Inrichting, Stuklijst].

Als u een stuklijst wijzigt is het mogelijk om de stuklijstwijzigingen te beheren. Dit kan noodzakelijk zijn voor bijvoorbeeld een Engineer Change Management policy. Zodra de stuklijst wordt aangepast wordt er een stuklijstwijziging aangemaakt en wordt de stuklijst aangepast. Voordat de gewijzigde stuklijst gebruikt kan worden in nieuwe productieorders moet de stuklijstwijziging goedgekeurd of eventueel afgekeurd worden. Alle stuklijstwijzigingen kunt u vinden in [Productie, Invoer, Beheer stuklijstwijzigingen].

Dit menupad wordt pas actief en zichtbaar zodra u de instelling 'Gebruik beheer stuklijstwijzigingen' in de productie instellingen heeft geactiveerd.

Nadat u in [Productie, Invoer, Beheer stuklijstwijzigingen] op de knop 'Bewerken' heeft geklikt wordt onderstaand scherm getoond. Dit scherm verschijnt ook zodra u een wijziging in een bestaande stuklijst bewaart of als u een nieuwe stuklijst aanmaakt. Ook dan geldt dat het scherm pas opkomt zodra u de instelling 'Gebruik beheer stuklijstwijzigingen' in de productie instellingen heeft geactiveerd.

Velden

Knoppen

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 10.197.137
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer