One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Inkoopafspraken per artikelgroep aanmaken en onderhouden

Introductie

Met behulp van prijslijsten kunt u vooraf definiëren welke prijzen gebruikt worden bij het invoeren van orders, facturen en bestellingen. Voor zowel verkoop als inkoop geldt dat de artikelprijs kan zijn gerelateerd aan het bestelde of verkochte aantal. Er is dan sprake van zogeheten staffelkortingen. Deze kortingen worden in de prijslijsten opgenomen. Naast de normale inkoopprijzen per leverancier en de staffels (prijslijsten) per leverancier, kunt u ook prijsafspraken per artikelgroep aanmaken.

Wanneer u gebruik maakt van prijslijsten/afspraken per artikelgroep kunt u via [Inkoop, Prijzenbeheer, Per Artikelgroep, Onderhouden] uw inkoop prijsafspraken per artikelgroep onderhouden.

Dit menupad is alleen aanwezig wanneer u de instelling 'Prijslijsten/Prijsafspraken per artikelgroep' aangevinkt heeft. Afhankelijk van uw licentiesamenstelling kunt u deze instelling vinden in de orderinstellingen (E-Prijsbeheer, E-Order, E-Service Management, of E-POS zijn in de licentie aanwezig), in de factuurinstellingen (E-Prijsbeheer en E-Factuur zijn aanwezig, maar geen E-Order, E-Service Management of E-POS) of in de inkoopinstellingen (E-Prijsbeheer en E-Inkoop zijn aanwezig, maar geen E-Order, E-Service Management, E-POS of E-Factuur).

In het selectiescherm kunt u middels de knoppen 'Nieuw' en 'Open' een nieuwe afspraak per artikelgroep aanmaken, of bestaande bewerken.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 15.811.288
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer