One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Leveringswijzen aanmaken en onderhouden

Introductie

U kunt leveringswijzen aanmaken en onderhouden via het menu [Systeem, Logistiek, Leveringswijzen]. Als u een leveringswijze wilt onderhouden, selecteert u deze en klikt u op 'Openen'. Als u een nieuwe leveringswijze wilt aanmaken, klikt u op 'Nieuw' en voert u een code en een omschrijving in. De code kunt u later niet meer wijzigen. De omschrijving kan later wel worden gewijzigd. 

Met E-Verzending in uw licentie, kunt u leveringswijzen op meerdere manieren aanmaken en onderhouden. De inhoud van de sectie 'Tracking nummer' in het scherm 'Leveringswijzen', dat wordt getoond als u een nieuwe leveringswijze maakt of een bestaande bewerkt, is dan ook anders. In dit document wordt eerst aangegeven hoe deze sectie er uitziet als u E-Verzending niet in uw licentie heeft, en vervolgens als u E-Verzending wel in uw licentie heeft. Met E-Verzending wordt naast een leveringswijze een conditie aangemaakt voor uw leveringswijze.

Met E-Verzending in uw licentie weet uw klant niet alleen precies wanneer een bestelling aankomt, maar kan deze ook constant bijhouden waar de bestelling zich op dat ogenblik bevindt. Zodra het transportbedrijf, bijvoorbeeld DHL, de bestelling bij u ophaalt, wordt een tracking nummer aan de order toegekend. Dit tracking nummer stuurt u per e-mail of fax naar de klant. Deze voert het nummer in op een invoerscherm op de website van DHL. Vervolgens wordt de status van de verzending getoond. De klant ziet dan bijvoorbeeld dat het pakket op 23 april op 15.29 uur door DHL is opgehaald.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.335.529
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer