One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Personeelsplanning

Introductie

Uw medewerkers werken in de meeste gevallen aan de hand van een planning. Deze planning geeft u inzicht in de activiteiten en productiviteit van uw medewerkers. De planning wordt in verschillende pakketten gebruikt, onder andere in de modules E-Project, E-HR en E-Salaris. U kunt de planning uitvoeren via de menupaden [Projecten, Planning, Medewerker planning] en [HR, Planning, Persoonlijk]. Hier kunt u uw medewerkers inplannen voor de verschillende activiteiten. Vanuit deze menu's kunt u de planningen van medewerkers bekijken en aanpassen.

Voordat u uw medewerkers kunt gaan plannen, dient er eerst MRS gegenereerd te worden. De MRS geeft de beschikbaarheid van de medewerkers weer.

U kunt tevens via menupad [Salaris, Invoer, Boeken], [Salaris, Invoer, Fiatteren] of [Salaris, Invoer, Afdrukken/Verwerken] de planning opvragen via de knop 'Rooster'.
Als de planning via één van deze menupaden wordt opgevraagd, wordt het loonjaar en de periode waarvoor de planning wordt getoond, bepaalt aan de hand van de selectiecriteria ingegeven in de bovenstaande menupaden. U kunt hier echter enkel de planning bekijken; aanpassen is hier niet mogelijk.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 04.441.585
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer