One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Projecten onderhouden tabblad Uren

Introductie

U kunt projecten aanmaken en onderhouden via menu [Projecten, Projecten, Projecten onderhouden]. Het menu om projecten te onderhouden bestaat uit vele verschillende tabbladen. Om deze tabbladen duidelijk te omschrijven is er voor ieder tabblad een apart document aangemaakt. Een overzicht van de verschillende tabbladen vindt u onderin dit document. Dit document beschrijft het tabblad 'Uren'.

Het tabblad 'Uren' geeft de projectmanager (en de system administrator) de mogelijkheid om een beperkt aantal arbeidsuren aan het project te koppelen. Alleen die uren, die in dit overzicht aan het project zijn gekoppeld, kunnen in de 'realisaties' functionaliteit worden gerealiseerd. Indien een projectmedewerker uren op een project wil realiseren verschijnen alleen die uren, die gekoppeld zijn. De kans op fouten neemt hiermee af en de snelheid neemt hier mee toe.

Deze functionaliteit beperkt zich tot arbeidsuren. Alle overige artikelen kunnen zonder beperking (in het realisatiescherm) door de projectmedewerkers worden gerealiseerd.

Velden en pictogrammen

Gerelateerde onderwerpen:

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 11.807.195
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer