One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Filiaal: Stamgegevens aanleggen

Introductie

Alle stamgegevens worden aangelegd en onderhouden op het hoofdkantoor of via de pos-portal weggeschreven in de Exact Globe Next database op het hoofdkantoor. De meeste stamgegevens gegevens worden door het aanleggen van de stambestanden administratie ter beschikking gesteld op het filiaal. Nieuwe stamgegevens kunnen nadat ze zijn geïmporteerd, worden gebruikt op het filiaal. Alleen de kassa’s, presets en factuurcodes mogen ook worden aangelegd en onderhouden op de verschillende filialen zelf. Magazijnen en resources mogen op de filialen alleen worden onderhouden, er mogen geen nieuwe worden aangelegd.

Uitleg

Kassa’s
Kassa’s kunnen, voordat het aanleggen van de stambestanden administratie plaatsvindt, aangemaakt worden op het hoofdkantoor. Nieuwe kassa’s moeten worden aangelegd en onderhouden op de filialen zelf. Kassa’s worden namelijk niet meegenomen bij het importen en exporteren. In de kassa moet het juiste magazijn worden gekoppeld.

Presets
Presets kunnen, voordat het aanleggen van de stambestanden administratie plaatsvindt, aangemaakt worden op het hoofdkantoor. Nieuwe presets moeten worden aangelegd en onderhouden op de filialen zelf. Presets worden namelijk niet meegenomen bij het importen en exporteren.

Factuurcodes
Factuurcodes kunnen, voordat het aanleggen van de stambestanden administratie plaatsvindt, aangemaakt worden op het hoofdkantoor. Nieuwe factuurcodes moeten worden aangelegd en onderhouden op de filialen zelf. Factuurcodes worden namelijk niet meegenomen bij het importen en exporteren. De factuurcode moet aan het juiste verkoopboek worden gekoppeld.

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.819.135
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer