One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Excel Add-in: Budgetten invoeren / wijzigen

Introductie

Naarmate organisaties groter worden, wordt een nauwkeurig planning steeds belangrijker. Niet alleen personele planningen maar ook financiële planningen kunnen een bijdrage leveren aan het succes van uw organisatie. Een goed voorbeeld van een financiële planning is het opstellen van budgetten. Zo kunt u een schatting maken van de te realiseren omzet en kosten en deze achteraf beoordelen. Budgetteringen geven u meer inzicht in de prestaties van uw organisatie en haar werknemers.
Budgetten kunnen worden ingevoerd via budgetscenario's. Het budgetscenario bepaalt onder andere de geldigheidsduur van een budget. Het is mogelijk om meerdere budgetscenario's aan te maken die op het zelfde moment geldig zijn. Per budgetscenario kunt u de budgetten invoeren per grootboekrekening en per periode. Ook kunt u nog extra informatie meegeven zoals artikel, debiteur en crediteur.

Het is mogelijk om in MS Excel snel uw budgetten in te voeren via de Excel Add-in. In MS Excel kunt u via het menu [Exact Globe Next, Verslagen, Budget] deze functie opstarten. Vooral wanneer u voor de eerste keer een budget invoert, is deze functie zeer nuttig. Stel u heeft een budgetscenario aangemaakt, maar hierin nog geen budgetten ingevoerd. Het 'Budget' verslag zal dan alle grootboekrekeningen onder elkaar tonen en alle perioden naast elkaar. Per veld kan vervolgens een budget worden ingevoerd. Door op de knop 'Bijwerken' in MS Excel te klikken, of in MS Excel te kiezen voor [Exact Globe Next, Bijwerken], zullen de gegevens worden doorgevoerd in de database.

Velden

Overzicht

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Support - On-line help
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 04.441.133
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer