One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Overzicht te ontvangen bestellingen

Introductie

Introductie

U kunt via het menupad [Inkoop, Te verwerken, Overzicht bestellingen] een overzicht opvragen van de openstaande bestellingen. Dat zijn alle bestellingen die definitief zijn afgedrukt, maar waarvoor de goederen nog niet zijn ontvangen. U heeft hier de mogelijkheid om verschillende criteria op te geven, zodat het overzicht precies aan uw wensen voldoet. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid dit overzicht per magazijn te groeperen, zodat u direct weet voor welk magazijn er nog bestellingen openstaan.

 

Uitleg van de velden

U ziet in dit scherm de volgende velden.

Sectie TrajectMagazijn
U kunt hier een selectie maken uit uw beschikbare magazijnen. Alleen bestellingen voor deze magazijnen worden dan getoond.

Bestelnummer
U kunt hier een bereik van bestelnummers opgeven. Alleen bestellingen die binnen deze nummers vallen worden getoond.

Besteldatum
U kunt hier een datumtraject opgeven.

Afleverdatum
U kunt hier een bereik van afleverdatums opgeven. Alleen bestellingen die binnen het datumtraject vallen worden getoond.

Crediteur
U kunt hier een selectie opgeven uit uw crediteurenbestand.

Medewerker
U kunt hier een bereik van medewerkers opgeven. Zo kunt u een overzicht opvragen van bestellingen die zijn aangemaakt door één persoon of een groep van medewerkers.

Status
U kunt hier een selectie maken op basis van één bepaalde crediteurenstatus. U kunt ook een overzicht opvragen op basis van alle statussen door het veld 'Alle' aan te vinken.

Sectie Extra

 


Groepeer op: Magazijn
Als u deze optie aanvinkt, worden de bestellingen in het overzicht gegroepeerd per magazijn. Zo ziet u in één oogopslag voor welk magazijn er nog bestellingen openstaan.

Gefiatteerd
Hier heeft u de mogelijkheid om te bepalen welke bestellingen u wilt zien. U heeft de keuze uit 'Ja' voor alle gefiatteerde bestellingen, 'Nee' voor alle niet gefiatteerde bestellingen en 'Alle' voor alle bestellingen.

Afgedrukt
Hier heeft u de mogelijkheid om te bepalen welke bestellingen u wilt zien. U heeft de keuze uit 'Ja' voor alle afgedrukte bestellingen, 'Nee' voor alle niet afgedrukte bestellingen en 'Alle' voor alle bestellingen.

Afgehandeld
Hier heeft u de mogelijkheid om te bepalen welke bestellingen u wilt zien. U heeft de keuze uit 'Ja' voor alle afgehandelde bestellingen, 'Nee' voor alle niet afgehandelde bestellingen en 'Alle' voor alle bestellingen.


Voorbeeld:
Selectie uit bepaalde artikelen, gegroepeerd per magazijn

Meer informatie

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.189.639
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer