One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Activum activeren

Introductie

U kunt activa onderhouden via [Activa, Activa, Onderhouden]. Bij het onderhoud heeft u de mogelijkheid om een activum te activeren. U kunt het nieuw aangemaakte activum koppelen aan één of meerdere kostentransacties. Het activeren aan de hand van meerdere kostentransacties kan handig zijn wanneer een activum samengesteld is en de diverse kosten hiervan afkomstig zijn uit meerdere inkoopfacturen.

Wanneer u een activum opent heeft u de knop 'Activeren'. Deze knop 'Activeren' is alleen selecteerbaar wanneer u een nieuw activum bewaard heeft. Wanneer u kiest voor 'Activeren', verschijnt het scherm 'Activa actief maken'.

In eerste instantie is het scherm leeg. U vult selectiecriteria in zoals bijvoorbeeld de leverancier en klikt vervolgens op 'Actualiseren'. U kunt nu een of meerdere transacties selecteren met behulp van de linkermuisknop en de <Ctrl>-toets. Wanneer u de gewenste regel(s) geselecteerd heeft, kunt u het activum activeren door te kiezen voor de optie 'Activeren'. Hierna worden de activum grootboekrekening, medewerker, kostenplaats, artikel, serienummer en magazijn in de zojuist geselecteerde regels overschreven met de gegevens van het activum waar u de transactie aan koppelt.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 07.330.754
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer