One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Selectiescherm Bestellingen genereren

Introductie

U kunt via [Inkoop, Te verwerken, Bestellingen genereren] en via [Productie, Te verwerken, Bestellingen genereren] een bestelling genereren op basis van de verwachte voorraad van een artikel (beschikbare voorraad ). De verwachte voorraad van een artikel wordt bepaald door de verschillende goederenstromen. U kunt u deze laten berekenen op basis van ingevoerde offertes, verkooporders, interne orders, productieorders en/of bestellingen. Via 'Bestellingen genereren' kunt u bestellingen genereren waardoor de voorraad van een artikel wordt aangevuld tot de minimum- of maximumvoorraad.
Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht en inzicht in de beschikbare voorraad van uw onderneming. Wanneer deze voorraad onvoldoende is, kan er direct actie worden ondernomen. U heeft ook de mogelijkheid om de voorraad in een bepaald tijdstraject te volgen. Op deze manier kunt u vroegtijdig toekomstige tekorten ontdekken en ook daar direct actie op ondernemen. Met deze functie heeft u de mogelijkheid om voor uw organisatie de voorraad constant te bewaken en bij te sturen, zodat u nooit een tekort aan voorraad meer hoeft te hebben.

U heeft ook de optie om bestellingen te genereren voor artikelen waar wel voldoende voorraad van aanwezig is. In het menu [Productie, Te verwerken, Bestellingen genereren] heeft u ook de optie om een besteladvies te tonen op basis van een eerder gedraaide MRP generator run.

Daarnaast kunt u ook bestellingen genereren middels de knop 'Inkoop' in de condities van een verkooporder, de condities van een serviceorder, in een productieorder, en in een interne order. In dat geval verschijnt niet eerst het selectiescherm, maar wordt meteen het genereren scherm getoond.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.360.828
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer