One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Bewerkingen aanmaken en onderhouden

Introductie

U kunt via [Productie, Inrichting, Bewerkingen] de bewerkingen aanmaken of onderhouden. Bewerkingen zijn de stappen in het productieproces die noodzakelijk zijn om het eindproduct te produceren. Zo wordt voor een houten tafel eerst de houten plaat op maat gezaagd, de poten onder het tafelblad gemonteerd, het hout geschuurd en vervolgens geverfd. De bewerkingen kunt u dan definiëren als: zagen, monteren, schuren en verven.

Om producten te produceren, kan een productiebedrijf een of meerdere bewerkingen nodig hebben met betrekking tot de machines en arbeid binnen de productieprocessen. Bewerkingen zijn stappen die worden genomen in het productieproces die nodig zijn om het product te produceren. Bewerkingen bepalen de machines, machine-uren, bewerkingsstations, medewerkers, arbeidsuren, kostenplaatsen, operationele tijd, arbeid en machine uur ratio's, arbeidsuur opzetting en bewerkingstijd opzetting die nodig zijn in het productieproces.

Bewerkingen zijn activiteiten die plaatsvinden op de werkvloer of productievloer in een productie bedrijf. Deze activiteiten zijn gekoppeld aan de stuklijst structuur. Bewerkingen zijn de stappen om het product te produceren. Alle benodigde middelen zijn toegevoegd aan deze bewerkingsstappen in een structuur. Dit kunnen machines, medewerkers, gereedschap of grondstoffen zijn.

In de productie instellingen via menu [Systeem, Algemeen, Instellingen, Productie instellingen] kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de productiebewerkingen. Zodra u deze instelling activeert krijgt u een nieuw menupad, namelijk [Productie, Inrichting, Bewerkingen].

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 10.197.214
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer