One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Selecteren en downloaden licentiebestand vanuit Exact Globe Next

Introductie

Voor het aanmaken of bijwerken van een administratie heeft u uw licentiebestand nodig. Deze kunt u via de Customer Portal downloaden en opslaan op uw computer. Als u over één Exact Globe Next licentie beschikt, kunt u dit licentiebestand ook direct vanuit Exact Globe Next downloaden.

Het downloaden van de licentie vanuit Exact Globe kunt u uitvoeren via

  • de menu optie ☰ ➔ Systeem ➔ Licentie bijwerken vanaf klantenportaal
  • bij het aanmaken van een administratie via ☰ ➔ Systeem ➔ Administratie aanmaken.

De menu optie ? ? Systeem ? Licentie bijwerken vanaf klantenportaal is alleen beschikbaar wanneer u een administratie heeft geopend. Met deze optie kunt u de licentie direct downloaden van het klantenportaal en bijwerken in de administratie. Wanneer u voor deze optie kiest verschijnt een scherm waarin u de inloggegevens voor het klantenportaal dient op te geven. Wanneer u vervolgens op de knop Downloaden van het klantenportaal klikt wordt de licentie gedownload en in de administratie geplaatst. Wanneer u de melding heeft ontvangen dat de licentie succesvol is bijgewerkt dient u de administratie een keer te sluiten en te openen.

Wanneer u bij het aanmaken van een nieuwe administratie de licentie meteen wilt downloaden van het klantenportaal en in de nieuwe administratie wilt plaatsen, selecteert u in het tweede scherm van de administratie aanmaken wizard de optie Downloaden van het klantenportaal. Hierbij komen de velden Domein, Gebruikersnaam en Wachtwoord beschikbaar, waarin u de inloggegevens voor het klantenportaal dient op te geven. Met de knop Volgende gaat u verder met het aanmaken van de nieuwe administratie. Wanneer ongeldige inloggegevens worden opgegeven, wordt de melding "The remote server returned an error: (401) Unauthorized" getoond.

Voor meer informatie, zie Bijwerken licentie en Aanmaken van een nieuwe (demo-) administratie (Administratie aanmaken wizard).

Gerelateerde onderwerpen

 

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Support - On-line help
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 04.448.115
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer