One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Instellingen E-Barcode

Introductie

Via menupad [Systeem, Logistiek, Barcodes] is het mogelijk barcodes aan te maken , te onderhouden of te verwijderen. Elke barcode die u aanmaakt is uniek op artikel, verkoopeenheid, type barcode en relatie. Afhankelijk van uw licentie kunt u via diverse menupaden in het onderhoud van een artikel barcodes koppelen. De verschillende barcodes kunnen vervolgens op diverse documenten worden toegepast en afgedrukt, bijvoorbeeld op een artikeletiket of picklijst.

U kunt via [Systeem, Algemeen, Instellingen, Artikeldata-instellingen] het systeemcertificaat instellen dat gebruikt dient te worden voor het genereren van de barcodes. Het certificaat is in feite het eerste deel van de cijferreeks van een barcode en bestaat uit de landcode en de producentcode. Er zijn zeven posities in te vullen voor het certificaat. Afhankelijk van het type barcode dat wordt geselecteerd bij het aanmaken van een barcode, worden de eerste cijfers van die barcode uit het certificaat gehaald.

Wanneer het certificaat in de artikeldata instellingen wordt aangepast, worden bestaande barcodes niet automatisch gewijzigd naar het nieuwe certificaat. Alleen in nieuw aangemaakte barcodes zal de cijferreeks automatisch volgens het nieuwe certificaat worden gegenereerd. Wilt u een bestaande barcode aanpassen naar het nieuwe certificaat, dan dient u een nieuwe barcode aan te maken voor dit artikel. Hierin wordt het nieuwe certifcaat toegepast. De oude barcode kunt u vervolgens verwijderen.

Uitleg van de velden

Sectie Barcodes

Certificaat

Geef hier het systeemcertificaat op dat gebruikt wordt voor het genereren van een barcode. Indien u zelf barcodes uitgeeft via het leveren van artikelen aan derden, wordt hier het door GS1 Nederland aan u toegekende bedrijfsnummer in dit certificaat opgenomen. U kunt hierover contact opnemen met GS1 Nederland via de website www.gs1.nl.

 

 

Gerelateerde onderwerpen

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 13.446.215
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer