One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Bijwerken van sub artikelen in E-Textiel

Introductie

Nadat de subartikelen zijn gegenereerd via de matrix worden ze getoond bij Artikelen onderhouden in het menupad [Voorraad, Artikelen, Onderhouden]. De gegevens van het hoofdartikel (zoals BTW-code, leverancier en verkoopprijs) zijn gekopieerd naar de subartikelen. De gegevens van de subartikelen kunnen op elk gewenst moment gewijzigd worden per subartikel of alle subartikelen tegelijk.

Bijwerken per subartikel
Het subartikel kan op 2 manier bijgewerkt worden; ten eerste via de 'Matrix' in het Artikelen Onderhouden scherm. Hiervoor kunt u document Matrixartikelen onderhouden in E-Textiel raadplegen. Ten tweede via het Artikelen Onderhouden scherm, door een subartikel te selecteren en op 'Openen' te klikken. Het wijzigen van gegevens werkt op dezelfde manier als bij gewone artikelen. 

Alle subartikelen tegelijk bijwerken
Om de artikelen in één keer bij te werken dient u eerst de juiste gegevens aan het hoofdartikel te koppelen en te bewaren. Het hoofdartikel kunt u bewerken via verschillende menupaden waaronder [Voorraad, Artikelen, Onderhouden], zie hiervoor document Artikelen aanmaken en onderhouden.

Vervolgens kunt u met de knop 'Artikelen Bijwerken' de gewenste gegevens in één keer kopiëren naar de subartikelen. U komt in het onderstaande scherm terecht. In dit scherm kunt u aangeven welke opties u wilt kopiëren naar de subartikelen. Alle opties staan standaard aangevinkt.

De gegevens van de subartikelen wordt niet overschreven, de nieuwe gegevens worden alleen toegevoegd.

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 13.446.954
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer