One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Invoeren van salarisboekingen

Introductie

Het belangrijkste van het voeren van een salarisadministratie zijn natuurlijk de boekingen. Het pakket maakt het u gemakkelijk om deze boekingen te maken. U dient er alleen voor te zorgen dat uw administratie goed is ingericht en de rest gaat automatisch. Voor het aanmaken van salarisboekingen gaat u naar het menu [Salaris, Invoer, Boeken].

U kunt salarisboekingen meerdere malen genereren. Na de boekingen gegenereerd te hebben, heeft u de mogelijkheid om de boekingen aan te passen of eventueel te verwijderen. Als de salarisboekingen nog niet definitief zijn verwerkt wordt de reeds bestaande boeking aangepast. Als de salarisboekingen wel definitief zijn afgedrukt zal er een correctie boeking worden gegenereerd, voor zowel de salarisboeking als de financiële boeking.

De boekdatum tijdens genereren is de datum waarop de boekingen gejournaliseerd worden. Tijdens het verwerken/journaliseren heeft u echter nog de mogelijkheid om een andere datum aan te geven waarop de boekingen in de financiële administratie terecht dienen te komen.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 04.111.369
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer