One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Pos-filiaal: Het concept

Introductie

Met Exact Globe Next is het mogelijk om met meerdere filialen te werken. Door de koppeling tussen het hoofdkantoor en de verschillende filialen via het Internet blijven uw gegevens altijd up-to-date.

Uitleg

 

Het hoofdkantoor
Op het hoofdkantoor staat een geïntegreerde Exact Globe Next - Exact Synergy database. Voor elk filiaal wordt een apart magazijn aangelegd. Op het hoofdkantoor vindt centraal het stamgegeven-, inkoop-, voorraad- en debiteurenbeheer plaats voor alle filialen.

De pos-portal
De pos-portal kan vanuit elk filiaal worden opgestart. Via de pos-portal kunnen gegevens in de database van het hoofdkantoor worden bekeken, bewerkt en aangemaakt. Zo kunnen bijvoorbeeld voorraadposities worden bekeken, tellingen worden ingevoerd en nieuwe debiteuren worden aangemaakt via de pos-portal.

De filialen
Op de filialen staat een administratie met de stambestanden van het hoofdkantoor. Op de filialen wordt alleen gewerkt in de kassa.

Uitwisseling met het hoofdkantoor
Kassatransacties kunnen worden geëxporteerd naar het hoofdkantoor. Op het hoofdkantoor zijn direct na de import van de transacties, de voorraadposities precies overeenkomstig de werkelijkheid. Stamgegevens kunnen worden geïmporteerd van het hoofdkantoor. De stamgegevens zijn direct na import identiek aan de gegevens op het hoofdkantoor.

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.776.009
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer