One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Optie: Bijwerken software: na het downloaden

Introductie

De installatie van Exact Globe Next biedt u de mogelijkheid om de software te updaten via het Internet. Door diverse omstandigheden kan het wel eens gebeuren dat het downloaden wordt onderbroken of afgebroken. Voor klanten die hun programmatuur direct via het Internet updaten kan het hierdoor voorkomen dat Exact Globe Next gedeeltelijk is bijgewerkt. Daar dit laatste zeker niet wenselijk is, is er een aparte optie beschikbaar voor het bijwerken van uw programmatuur.

 

Uitleg

Indien uw programmatuur wordt bijgewerkt via het Internet, dan is het mogelijk om aan te geven dat de bestanden die nodig zijn voor het downloaden eerst worden binnengehaald en dat, nadat alles is gedownload, het updaten (bijwerken) van uw programmatuur dan pas wordt uitgevoerd.

U kunt dit doen door in het updatescherm bij het veld 'Bijwerken software' te kiezen voor 'Na het downloaden'.

Door het markeren van deze optie wordt er tijdens het updaten van uw programmatuur een subdirectory aangemaakt met de naam 'Exact Update Setup Files'. Deze wordt aangemaakt in de Windows temp-directory.
In deze directory worden de bestanden gedownload. Nadat de update volledig is uitgevoerd worden de bestanden uit deze folder weer verwijderd. Deze tijdelijke directory is afhankelijk van de instellingen in uw Windows versie. De locatie voor het binnenhalen van deze bestanden kan worden aangepast door de tijdelijke directory te wijzigen.

Opmerking: Er dient wel voldoende ruimte beschikbaar te zijn in de temp directory in MS Windows om de tijdelijke bestanden te kunnen opslaan. 

Gerelateerde onderwerpen

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.448.328
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer