One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Adressen onderhouden

Introductie

Via het onderhoud van uw debiteuren en crediteuren heeft u de mogelijkheid om adressen te onderhouden. Een relatie kan verschillende adressen hebben, denkt u maar eens aan een bezoekadres, leveradres, factuuradres, postadres enz. Voor ieder doel kan een afzonderlijk adres zijn. In Exact Globe Next heeft u de mogelijkheid om deze verschillende soorten adressen van uw relaties op te slaan en te onderhouden.

Wanneer u adressen onderhoudt dient u rekening te houden met onderstaande:

  • Per relatie kunt u één factuur en één bezoekadres aanmaken. Dit adres is daarmee automatisch het hoofd factuur- of bezoekadres. Het bezoekadres is daarbij altijd gekoppeld aan de hoofdcontactpersoon. Het factuuradres kunt u desgewenst ook aan een ander contactpersoon koppelen.  
  • Per relatie kunnen meerdere post en leveradressen aangemaakt worden. Het hoofd postadres is het postadres gekoppeld aan de hoofdcontactpersoon. Het hoofd afleveradres is het afleveradres gekoppeld aan de hoofdcontactpersoon.
  • Alle adressen dienen gekoppeld te zijn aan een contactpersoon. Per contactpersoon kunt u één soort adres aanmaken. Dit betekent dat indien een relatie meerdere postadressen heeft, er ook meerdere contactpersonen aanwezig moeten zijn.

Velden

Knoppen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.456.578
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer