One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Artikel instellingen (EDI)

Introductie

Om met EDI te kunnen werken dienen een aantal artikelinstellingen te worden gedefinieerd. De artikelinstellingen zijn te vinden in het menu pad [Order, Artikelen, Onderhouden], [Factuur, Artikelen, Onderhouden] of [Voorraad, Artikelen, Onderhouden]. U dient hier een artikel te selecteren en deze te openen. Door op het tabblad ‘inkoop/verkoop’ de sectie leveranciers te kiezen en te bewerken krijgt u het volgende scherm in beeld:


Barcode
Hier geeft u de unieke EAN-code in welke bij het artikel behoort.

Let op: Tijdens de export van pakbon- en factuurbericht wordt de artikelcode maar 20 posities lang geëxporteerd. Zorg er dus voor dat alle artikelcodes maximaal 20 posities lang zijn.

Om een artikel kenbaar te maken als zijnde een emballageartikel dient op het tabblad basis het artikelgroep geselecteerd te worden zoals deze in de instellingen (artikelgroep verzending) is ingegeven.

Om een artikel kenbaar te maken als zijnde een verzendeenheidartikel dient op het tabblad basis het artikelgroep geselecteerd te worden zoals deze in de instellingen (Artikelgroep verzending) is ingegeven.

 

Gerelateerde onderwerpen


 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 13.446.285
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer