One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Grootboekkoppelingen

Introductie

De functionaliteit Systeem, Algemeen, Instellingen, Salarisinstellingen, Grootboekkoppelingen] maakt het mogelijk verschillende grootboekkoppelingen voor een component te definiëren voor een bepaalde kostenplaats.

Deze functionaliteit maakt het mogelijk verschillende grootboekkoppelingen voor een component te gebruiken voor een bepaalde kostenplaats.

Wanneer het onderhoud van de afwijkende grootboekkoppelingen wordt geopend, kan een component en een kostenplaats geselecteerd worden. Vervolgens kan een afwijkende grootboekrekening en tussenrekening/crediteurenrekening worden ingegeven. Of deze instelling om een afwijkende tussenrekening of een afwijkende crediteurenrekening vraagt, is afhankelijk van het type component dat gebruikt is.

In dit scherm ziet u een overzicht van de koppelingen per component. Tevens kunt u zien wat de oorspronkelijke en nieuwe rekeningen zijn. Via de knop 'Nieuw' kunt u een nieuwe koppeling toevoegen. Bij het toevoegen van een nieuwe koppeling ziet u de onderstaande velden.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.437.931
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer