One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Excel Add-In: Installatie

Introductie

De Excel Add-In voor Exact Globe Next wordt automatisch geïnstalleerd tijdens de installatie van Exact Globe Next. U hoeft dus geen extra handelingen uit te voeren voor de installatie van de Excel Add-in. Een voorwaarde is wel dat een ondersteunde versie van Microsoft Excel op uw pc geïnstalleerd is. In de systeemeisen kunt u vinden welke versies ondersteund worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het van belang dat u dit installeert voordat u Exact Globe Next installeert.

De Excel Add-in functie is zowel vanuit Exact Globe Next te starten, als rechtstreeks vanuit Microsoft Excel. Uiteraard kunt u deze functie alleen gebruiken als de Excel Add-in in uw licentie aanwezig is.

 

Uitleg

Na de installatie is het menu in Excel uitgebreid met de keuze [Exact Globe Next]. Ook wordt er een extra knoppenbalk aangemaakt voor snellere toegang tot de functies van de Excel Add-In.

De Excel Add-In wordt altijd geïnstalleerd. Ook wanneer u niet over de module SE0165 - Excel Add-in beschikt. U kunt dan vanuit Microsoft Excel via de menu optie [Add-ins, Exact Globe Next, Verslagen] de standaard verslagen openen. Om eigen verslagen te kunnen maken en de Excel Add-in functies te kunnen gebruiken dient u over de module SE0165 - Excel Add-in te beschikken.

Mocht de menuoptie [Exact Globe Next] niet aanwezig zijn, probeer dan de Add-in te starten vanuit Exact Globe Next.
Het kan ook zijn dat de Add-in niet geactiveerd is in Excel. Dit kunt u alsnog doen door in Excel naar het menu [Extra (Tools), Invoegtoepassingen (Add-ins)] te gaan en hier de optie 'Exact Globe Next' aan te vinken. Soms kan het uitvinken van deze optie, Microsoft Excel opnieuw opstarten, en het weer aanvinken van deze optie ook een oplossing zijn.

 

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.440.508
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer