One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Onderhoud magazijnen

Introductie

U kunt via [Voorraad, Magazijnbeheer, Magazijnen] magazijnen aanmaken, onderhouden, vernummeren en verwijderen. Magazijnen worden gebruikt om artikelen in op te slaan. Alle (financiële) transacties binnen een magazijn zijn gerelateerd aan het ontvangen, leveren en retourneren van artikelen.

Met de module E-Magazijnbeheer kunt u magazijnen aanmaken en onderhouden. Zonder deze module heeft u één standaardmagazijn wat u kunt onderhouden. U heeft niet de mogelijkheid om meerdere magazijnen aan te maken.

Opmerkingen:

  • Wanneer het gebruik van het tussenmagazijn is aangezet bij de voorraadinstellingen krijgt u bij het onderhoud magazijnen het tussenmagazijn 'TRAN' te zien. Het tussenmagazijn is automatisch aanwezig. Het tussenmagazijn kunt u niet vernoemen of verwijderen. De knoppen 'Vernummer' en 'Verwijderen' worden grijs als u het magazijn 'TRAN' selecteert.
  • Alleen met beheerrechten kunt u de kaart van het magazijn 'TRAN' inzien. Het tussenmagazijn is een virtueel magazijn dat alleen bestemd is voor de interfiliale overboekingen. Daarom kunnen er geen rechten aan worden toegewezen en is de informatie alleen zichtbaar op de tabbladen 'Basis', 'In' en 'Uit'.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.291.236
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer