One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Overzichten: Fiscaal vertegenwoordigers

[Finance: Stamgegevens, Overzichten, Fiscaal vertegenwoordigers]

Introductie

Als uw bedrijf geen dochterondernemingen in het buitenland heeft en u daar wel BTW moet betalen, kunt u een fiscaal vertegenwoordiger aanstellen. Dit is een persoon die, of een bedrijf dat, verantwoordelijk is voor het invullen van uw BTW-aangiften en het betalen van BTW voor uw bedrijf in het buitenland. De vertegenwoordiger zorgt ook voor de BTW-aftrek en de betaling van BTW over importeren. U kunt Fiscaal vertegenwoordigers aanmaken via [Finance: Stamgegevens, Onderhoud, Fiscaal vertegenwoordigers].

Een overzicht van alle aangemaakte Fiscaal vertegenwoordigers vindt u via [Finance: Stamgegevens, Overzichten, Fiscaal vertegenwoordigers]. U kunt in het overzicht bijvoorbeeld de adresgegevens van de fiscaal vertegenwoordigers opvragen. Tevens kunt u informatie opvragen over wie, wanneer de Fiscaal vertegenwoordigers heeft gewijzigd.

Uitleg van de velden

De werking van het overzicht 'Fiscaal vertegenwoordigers' is gelijk aan de werking van de andere overzichten binnen Exact Financials Enterprise. Meer informatie over het werken met overzichten vindt u in de volgende documenten:

 


Exact Financials Enterprise > Finance > Stamgegevens > Overzicht fiscaal vertegenwoordigers


     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 17.496.082
 Assortment:  Date: 18-07-2014
 Release:  Attachment:
 Disclaimer