One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Betalingsoverzicht tonen

Introductie

Via [Cash flow, Verslagen, Betalingsoverzicht] kunt u het betalingsoverzicht opvragen. Dit overzicht is alleen aanwezig wanneer Elektronisch bankieren of Cash flow management in uw licentie aanwezig zijn. Het betalingsoverzicht biedt u inzicht in de betalingen en de facturen waarmee deze betalingen zijn afgeletterd. Het overzicht is beschikbaar voor betalingen die zijn uitgevoerd aan crediteuren en betalingen die debiteuren aan u hebben uitgevoerd. Tevens worden terugbetalingen die zijn afgeletterd met creditfacturen getoond.

In het overzicht worden de volgende zaken getoond:

  • Betalingen/ontvangsten die zijn afgeletterd met facturen en creditfacturen. Dit betreft betalingen voor inkoopfacturen, ontvangsten voor verkoopfacturen en betalingen (terugbetalingen) voor creditfacturen.
  • U dient een selectie te maken op de valuta code. Alleen de betalingen die in die valuta zijn uitgevoerd, worden getoond.
  • De termijnen die op hetzelfde moment zijn afgeletterd worden getoond. Zoals een enkele betaling die is afgeletterd met meerdere facturen of meerdere betalingen die betrekking hebben op een enkele factuur.
  • U kunt filteren op het soort relatie zoals leverancier, klant of medewerker. Het filteren op medewerker is afhankelijk van de functierechten van de gebruiker.
  • Voor gebruikers die niet beschikken over het functierecht 'Financiële transacties met salarisgegevens' worden de salaristransacties en de daarmee afgeletterde betalingen niet getoond.
  • Het overzicht kan worden gegroepeerd op relatie, bankrekening of betalingswijze.

Velden

Knoppen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: General  Document ID: 23.863.412
 Assortment:  Date: 30-03-2017
 Release: 405  Attachment:
 Disclaimer