One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Hoofdkantoor: Centraal debiteurenbeheer

Introductie

Alle debiteuren worden opgeslagen in de Exact Globe Next database op het hoofdkantoor. Dit gebeurt op twee verschillende manieren: normale invoer op hoofdkantoor en invoer via de pos-portal. Deze debiteuren kunnen op de filialen gebruikt worden nadat ze geïmporteerd zijn

Uitleg

Baliedebiteur
Wij adviseren om voor elk filiaal een eigen baliedebiteur aan te leggen. Transacties per filiaal zijn dan nog eenvoudiger terug te vinden.

Op de verschillende filialen kan dan de baliedebiteur worden gekozen in de instellingen in [Systeem, Algemeen, Instellingen, POS]:

Alle transacties voor filiaal 2, waar de baliedebiteur gebruikt is, zijn na uitwisseling terug te vinden op de debiteurenkaart op het hoofdkantoor.

Openstaande posten
Facturen voor debiteuren worden afgedrukt op de filialen zelf met de preset 'Verrekenen'. De transacties die hierdoor zijn aangemaakt, worden geëxporteerd naar het hoofdkantoor. De openstaande posten staan dan geregistreerd op het hoofdkantoor. Op alle grootboekkaarten kan gefilterd worden op bijvoorbeeld het unieke verkoopboek van het filiaal of op de magazijncode. Per filiaal is zo een duidelijk overzicht te krijgen van de openstaande posten.

 

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 05.210.104
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer