One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

De rol urenregistratie

Een consultant in de zakelijke dienstverlening heeft de verantwoordelijkheid om de gewerkte uren bij een klant te registreren. Deze uren zullen vervolgens gefactureerd worden aan de klant. Wanneer in dit proces fouten worden gemaakt, dan zal dat al snel zorgen voor minder omzet. Exact Synergy Enterprise geeft u met de oplossing voor de zakelijke dienstverlening de mogelijkheid om de uren correct en eenvoudig te registreren. De urenregistratie rol (YA1401) geeft u toegang tot alle gerelateerde functies.

Gebruikers waaraan de rol urenregistratie is toegewezen kunnen

  1. Projectlid worden (afhankelijk van de CRM, Self-service of professionele rol kan er informatie van het project worden bekeken).
  2. Het verzoek met uren kan gerealiseerd worden (een Synergy gebruiker met geen andere rollen zal naast taken ook uur verzoeken zien staan in de werkstroom; een gebruiker, met de rol self-service of CRM heeft toegang tot het verzoek ondanks dat deze niet gedefinieerd hoeft te zijn in de toegestane verzoektypes)
  3. Toegang tot het uren invoer scherm via de eigen medewerkerskaart (knop uren invoeren). Hier is het mogelijk om uren in te voeren of af te keuren.
  4. Toegang tot het menupad om wekelijks een Excel sheet te downloaden. Deze is voorgevuld met uren door de project manager.
  5. Toegang tot het menupad om de Excel sheet met de gewerkte uren te uploaden.
De rol urenregistratie kan worden toegewezen aan:
  1. Een gebruiker welke beschikt over één van de drie belangrijkste licentie rollen (self-service, CRM of professioneel). Bij een gebruiker met de professionele rol zal dit niet leiden tot een afname van het aantal beschikbare uren invoeren rollen. Bij een gebruiker met de rol self-service of CRM zal het aantal beschikbare rollen afnemen.
  2. Let op, er is geen overlapping met andere rollen. Wanneer een gebruiker uren moet invoeren dan dient hij in het bezit te zijn van deze rol.
Een vereiste voor de urenregistratie rol is:
  • Exact Synergy Enterprise Product Update 244 en minstens één professionele rol in de licentie. Om de oplossing voor zakelijke dienstverlening optimaal te gebruiken wordt aangeraden om Exact Globe en Exact Synergy Enterprise te installeren en configureren.

 

 

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Support - On-line help
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 21.403.532
 Assortment:  Date: 31-03-2020
 Release:  Attachment:
 Disclaimer

Tags
No tags added