One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Overzicht: De verzuimkaart

De verzuimkaart toont het verzuimoverzicht van een medewerker. Deze is op te vragen vanuit het onderhoud van de medewerker met de knop planning. Vanuit de verzuimkaart van een medewerker, kan eenvoudig het medewerkersnummer aangepast worden, om de kaart van een andere medewerker te bekijken.

 

Bovenin kan bij Tonen aan gegeven worden, of het saldo van het verlof getoond moet worden. Als dit wordt aangevinkt, worden Balans, Beginsaldo en dergelijke actief.

Onder beginsaldo wordt het eindsaldo van het vorige jaar getoond. Bij ongebruikt (31/12/20XX) het aantal dagen van het beginsaldo wat niet opgenomen wordt. Dit kan van belang zijn bij verlof met vervaldata. Onder huidige balans wordt het huidige tegoed aan vakantiedagen getoond. De huidige balans is een klikbaar veld, wat doorlinkt naar een standaard zoektemplate op de werkstroom, dit toont standaard alle verzoeken van het type verzuim van deze medewerker. De som van die verzoeken is de huidige balans. Soms zorgen instellingen in de werkstroom-weergave er echter voor, dat er aanvullende criteria staan, waardoor deze lijst leeg lijkt. Deze verzoeken zijn ook via de werkstroom op te vragen.

De jaareinde balans is een berekening op basis van het rooster en eventueel einddatum contract van de medewerker, wat  het saldo op 31/12 van het huidige jaar gaat zijn.

Onder deze algemene regels wordt per verloftype een overzicht van het aantal uren of dagen gegeven.

 

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 23.878.196
 Assortment:  Date: 05-03-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer