One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Waarvoor dient het telefoon icoon bij het onderhoud van de relaties?

In Exact Globe kunt u bij het onderhoud van de debiteuren, crediteuren en relaties een telefoonnummer invoeren. Naast het veld waar u het telefoonnummer opgeeft is een telefoon-icoon aanwezig waarmee u het betreffende telefoonnummer kunt bellen.

Voor de 'Telephone API (TAPI)' functionaliteit in Exact Globe, wordt alleen 'Line-based TAPI device (modem)' ondersteund en niet 'IP-based' of 'Address-based device (PABX)'.

Om gebruik te kunnen maken van het bellen via het telefoon-icoon dient u te beschikken over:

  • Een directe lijn
  • Een modem dat is aangesloten op de PC en een telefoonlijn.

U kunt deze functionaliteit als volgt gebruiken:

  • Sluit de PC aan op een modem en een directe lijn.
  • Ga in Windows naar [Start, Configuratiescherm, Telefoon- en modemopties]. Leg hier een nieuwe locatie aan of bewerk een bestaande locatie (op het tabblad 'Kiesregels') met de knop 'Bewerken'.
  • Op het tabblad 'Algemeen' kunt u de land/regio en het netnummer opgeven. Bij land/regio geeft u bijvoorbeeld op 'Nederland' en bij Netnummer '010'.
  • In het hoofdscherm kunt u onder het tabblad 'Modems' het geïnstalleerde modem vinden. Wanneer uw modem hier niet aanwezig is raadpleeg dan de handleiding van uw modem voor informatie hoe u het modem kunt installeren.
  • In Exact Globe vult u vervolgens een telefoonnummer en klikt vervolgens op het telefoon-icoon.
  • Exact Globe maakt nu gebruik van de in Windows ingebouwde Microsoft Telefoonkiezer om het betreffende telefoonnummer te bellen.

Voor meer informatie over de 'Telefoon- en modemopties' in het configuratiescherm en de 'Microsoft Telefoonkiezer' kunt u de helpfunctie van MS Windows en Microsoft Telefoonkiezer raadplegen.

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Support - On-line help
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 18.973.546
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer

Tags
No tags added