One moment please...
 
Exact Globe   
 

Product Update 418: Ontvangen en leveren per pakbon van ICL magazijn

Voor het kunnen ontvangen en leveren per pakbon, is in de ICL Inkoopinstellingen de instelling Ontvangst per levering door ICL toegevoegd en in de ICL verkoopinstellingen de instelling Levering per levering door ICL.

Wanneer de instelling Ontvangst per levering door ICL is aangevinkt kunt u in het menupad Inkoop ? Te verwerken ? ICL inkoop admin ? Bestellingen verwerken, de ontvangsten verwerken per pakbonnummer van het centrale magazijn. Tevens beschikt u hier dan over de kolom Pakbonnummer in het selectiescherm.

Wanneer de instelling is uitgevinkt kunnen de ontvangsten alleen worden verwerkt per ordernummer van het centrale magazijn.

Wanneer de instelling Levering per levering door ICL is aangevinkt kunt u in het menupad Order ? Te verwerken ? ICL verkoop admin ? orders verwerken, de verkooporders verwerken of pakbonnen afdrukken per pakbonnummer van het centrale magazijn. Tevens beschikt u hier dan over de kolom Pakbonnummer in het selectiescherm.

Wanneer de instelling is uitgevinkt kunnen kan het verwerken van verkooporders of het afdrukken van pakbonnen, alleen worden uitgevoerd per ordernummer van het centrale magazijn.

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Release notes detail
 Category: Release Notes  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 29.007.417
 Assortment:  Date: 14-05-2019
 Release: 418  Attachment:
 Disclaimer