One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Vaardigheden toevoegen en bewerken bij medewerkers of vacatures

Untitled 5

Menupad

  • Klik op uw naam of profielfoto in de kopregel en vervolgens op Toevoegen in de sectie Vaardigheden.
  • Toevoegen: Modules ➔ HRM ➔ Overzichten ➔ Medewerkers ➔ Medewerkers, klik op Tonen. Open de medewerkerkaart en klik op Toevoegen in de sectie Vaardigheden.
  • Toevoegen: Modules ➔ HRM ➔ Overzichten ➔ Medewerkers ➔ Vacatures, klik op Tonen. Open de vacaturekaart en klik op Toevoegen in de sectie Vaardigheden.
  • Wijzigen: Modules ➔ HRM ➔ Overzichten ➔ Medewerkers ➔ Medewerkers, klik op Tonen. Open de medewerkerkaart en klik op de vaardigheid in de sectie Vaardigheden.
  • Wijzigen: Modules ➔ HRM ➔ Overzichten ➔ Medewerkers ➔ Vacatures, klik op Tonen. Open de vacaturekaart en klik op de vaardigheid in de sectie Vaardigheden.

Introductie

Op deze pagina kunt u vaardigheden toevoegen aan een medewerker of vaardigheden die benodigd zijn toevoegen aan een vacature. Tevens kunt u de aanwezige vaardigheden wijzigen of vaardigheden verwijderen.

Rollen & rechten

Om een vaardigheden van medewerkers en vacaturen te kunnen beheren dient u over functierecht 171 – Allows changing resource skills te beschikken. Gebruikers met de HR en HR assistant rollen beschikken over dit functierecht.

Opmerkingen:

  • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 24.676.983
 Assortment:  Date: 18-10-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer