One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Kan ik alvast verlonen wanneer ik nog niet over de update beschik met de nieuwe CAO-percentages?

Zijn de premies van uw CAO al wel bekend, maar is de update van Exact Globe met de nieuwe premies nog niet beschikbaar, dan kunt u periode 1 van het nieuwe jaar alvast verlonen.

U maakt eerst opvolgers aan voor de betreffende CAO componenten via [Salaris, Componenten, Onderhouden], knop 'Opvolger'. U vult de juiste begindatum in en het nieuwe percentage. Aan de nieuwe medewerkers die daarna worden aangemaakt, zal op deze manier de CAO-component met het nieuwe percentage worden gekoppeld.

Voor de bestaande medewerkers dient u de componenten-wizard te draaien en te kiezen voor de optie 'opvolger'. U vult ook weer de juiste begindatum in en het nieuwe percentage.

Vervolgens kunt periode 1 van het nieuwe jaar verlonen met de nieuwe premie-percentages. Wanneer de update beschikbaar komt hoeft u de CAO-wizard niet meer te draaien.

Zijn de premie-percentages van uw CAO nog niet bekend, dan kunt u wachten met verlonen totdat u de update gedaan heeft en de CAO-wizard heeft gedraaid. U kunt er ook voor kiezen in eerste instantie te verlonen met de 'oude' percentages. Na de update en het draaien van de CAO-wizard dient u een herberekening te doen van de reeds berekende periode.

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Support - On-line help
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 12.497.362
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer

Tags
No tags added