One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Uitlevervoorstel in E-Textiel

Introductie

Indien u E-Textiel in de licentie heeft kunt u een uitlevervoorstel opvragen via het menu pad [Add on, Textiel, Uitlevervoorstel]. Uitlevervoorstel is een hulpmiddel om de beschikbare voorraad te verdelen over de openstaande verkooporders. Hierbij kan rekening worden gehouden met bijvoorbeeld de status van de afnemer, de orderdatum en vele andere factoren.

Om de beschikbare voorraad zo goed mogelijk te verdelen kunt u voor het uitlevervoorstel een doorverdelingsmethode aanmaken . Deze doorverdelingsmethode geeft aan hoe de voorraad over de openstaande orders verdeeld dient te worden. U kunt bijvoorbeeld eerst uw belangrijkste afnemers leveren of eerst de orders die het langst openstaan. Of u kunt voor een combinatie van beiden kiezen, waarbij bijvoorbeeld eerst de orders van uw belangrijkste afnemer geleverd worden, maar wanneer niet aan alle orders van deze afnemer voldaan kan worden, eerst de langst openstaande orders geleverd worden.

Aan de hand van uw doorverdelingsmethode zal een uitlevervoorstel gegenereerd worden. Dit voorstel kunt u, indien gewenst, nog aanpassen om zo de voorraad geheel naar eigen inzicht te verdelen. Voordat u het uitlevervoorstel kunt opvragen dient een doorverdelingsmethode aangemaakt te zijn. Hiervoor verwijs ik u naar document Onderhouden en aanmaken Doorverdelingsmethoden.

Door het voorstel goed te keuren, worden alle geselecteerde orderregels uit backorder gehaald.  

Velden

Knoppen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 13.466.005
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer