One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

WMS Communicatie methoden (WMS instellingen)

 

Introductie

In de verschillende E-WMS instellingen kunt u de communicatie methode opgeven. E-WMS ondersteunt de volgende communicatie methoden.

 

Uitleg van de velden

 • Scanner - RF (niet meer ondersteund)
  Met deze methode lezen en schrijven de mobiele apparaten de gegevens rechtstreeks uit/in de E-WMS SQL tabellen in de Exact Globe Next database. Wanneer u gebruik maakt van deze methode houdt u de real-time voorraad bij in E-WMS en de RF achtergrond services kunnen worden gebruikt om de voorraadtransacties te verwerken.
 • Scanner ASP
  ASP gebruikers dienen de communicatie methode in alle WMS instellingen aan te passen van 'Scanner RF' naar de communicatiemethode 'Scanner ASP'. Dit is noodzakelijk omdat er voor RF 'CAB' en RF 'ASP' gebruik wordt gemaakt van verschillende tabellen. Daarnaast geldt dat alle functionaliteit die van toepassing is op ASP alleen beschikbaar is wanneer de communicatiemethode 'Scanner ASP' wordt gebruikt. Voorbeelden van deze ASP specifieke functionaliteit is 'Gestuurde tellingen', 'SKU management' en 'Afkeur redenen'.
 • Scanner - Activesync
  Wanneer u deze methode gebruikt verwacht het E-WMS Control Center dat Activesync is geïnstalleerd wanneer transacties worden gelezen van of geschreven naar de mobiele apparaten. U dient te beschikken over een USB of seriële connectie zodat Activesync een verbinding kan maken met het apparaat. Transacties op de scanner worden opgeslagen totdat ze terug worden gelezen. U heeft geen real-time inzicht in de voorraad.
 • Bestand (File)
  Wanneer u deze methode gebruik verwacht het E-WMS Control Center geen Activesync, maar schrijft het transactiebestand weg in de directory die u in de algemene PI instellingen heeft gedefinieerd. Deze communicatie methode wordt meestal gebruikt bij een afgelegen magazijn waarbij er geen rechtstreekse connectie met Exact Globe Next of de SQL database mogelijk is. Het bestand per e-mail of op een andere wijze worden verstuurd naar het hoofdkantoor. De PC in het magazijn dient wel verbinding te hebben met het mobiele apparaat en hier dient dan ook Active Sync en de E-WMS communication tool geïnstalleerd te zijn.

Gerelateerde onderwerken

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 20.177.472
 Assortment:  Date: 19-10-2016
 Release:  Attachment:
 Disclaimer