One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Een verzoekcategorie aanmaken of aanpassen

Untitled 4

Vanuit dit scherm kunt u nieuwe categorieën aanmaken voor de verschillende verzoeken. Met een verzoek categorie kunt u verzoeken groeperen welke van hetzelfde type zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verzoektypes zoals vakantie of een ziekteverlof te groeperen onder de categorie afwezig.

Een categorie kunt u aanmaken via het menu Modules Werkstroom Inrichting Verzoeken Verzoektypes, klik hier op Categorie. Een bestaande categorie kunt u aanpassen door in het scherm Werkstroom: Verzoektypes te klikken op een bestaande categorie. Na het wijzigen klikt u op Bewaren.

Rollen & rechten

Gebruikers met de rol HR of Administrator op bedrijfsniveau kunnen een categorie aanmaken of aanpassen.

Voor meer informatie over de functierechten of beveiligingsniveaus, gaat u naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten, selecteer de module en klik op de relevante ID. Om te zien welke functies u kunt uitvoeren met een specifieke rol, gaat u naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen, vul vervolgens een omschrijving in en klik op Actualiseren. Klik vervolgens op de link in de kolom Rol.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 21.934.189
 Assortment:  Date: 21-09-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer