One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Logboek verwijderde transacties

Menupad

Systeem ? Controles ? Logboek ? Verwijdering 

Introductie

Dit menupad is alleen beschikbaar voor gebruikers die beschikken over het functierecht 'Logboek informatie bekijken'. In dit logboek kunt u de verwijderde logistieke transacties/orders (verkoop orders, RMA orders, etc.) bekijken. Dit betreft orders die verwijderd zijn middels de knop 'Verwijderen' in de betreffende schermen en de orders die zijn verwijderd door alle afzonderlijke regels uit de order te verwijderen. Met het filter kunt u een selectie maken op het soort order waarvoor u de verwijderde orders wilt bekijken.

In het scherm worden de transacties getoond die voldoen aan de opgegeven criteria. Per transactie wordt informatie getoond zoals de verwijderdatum, de naam van de persoon die de transactie heeft verwijderd, de debiteur/crediteur en het bedrag. De informatie die wordt getoond is afhankelijk van het soort transactie waarvoor u het logboek opvraagt.

Bij iedere soort transactie wordt een 'Reden voor verwijderen' getoond. Wanneer u in de orderinstellingen de optie 'Logboek' heeft aangevinkt is het bij het verwijderen van een transactie verplicht om een reden op te geven. Die reden wordt hier getoond. Wanneer u bij het verwijderen meerdere transacties in één keer selecteert en verwijderd wordt het scherm om de reden op te geven slechts één maal getoond. De reden die u dan opgeeft is van toepassing op alle transacties die op dat moment worden verwijderd.

Velden

Knoppen

Meer informatie

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 23.524.002
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release: 404  Attachment:
 Disclaimer