One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Product Update 264: Verbeteringen met betrekking tot de Automatische Tijdstempel

Untitled 1

De automatische-tijdstempelfunctionaliteit is verbeterd. De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

  • Het tijdstempelveld op de instellingenpagina in de module Werkstroom is hernoemd.
  • De tijdelijke aanduiding [AUTOTIMESTAMP] is verwijderd.
  • De knop Tijdstempel is nog steeds beschikbaar, ookal is de functie Automatische tijdstempel ingeschakeld.
  • De tijdstempel wordt automatisch toegevoegd wanneer het typen begint.
  • Afhankelijk van de werkstroomfase wordt de bijbehorende actie (Goedgekeurd, Gerealiseerd, Verwerkt, Afgekeurd)   samen met de tijdstempel automatisch ingevoegd.
  • Met de automatische-Tijdstempelfunctionaliteit is het nu mogelijk om bulkacties uit te voeren.

Updates voor de automatische tijdstempelfunctie

De functie Automatische tijdstempel is standaard ingeschakeld. Dit is van toepassing op de velden Opmerkingen verzoek en  Opmerkingen werkstroom , ongeacht of deze zichtbaar zijn en / of kunnen worden bewerkt en of het tekstvak in de modus Volledig scherm staat of niet.

Op de instellingenpagina van de Werkstroom-module, is de naam van het veld Gebruik tijdstempel gewijzigd naar Gebruik tijdstempel in Mobiele apps.

 

In het Opmerkingenveld is de tijdelijke aanduiding [AUTOTIMESTAMP]  verwijderd.

 

De knop Tijdstempel is altijd beschikbaar, ongeacht of de functie Automatische tijdstempel is ingeschakeld of uitgeschakeld.

 

Als de instelling Automatische tijdstempel is ingeschakeld, wordt de tijdstempel automatisch ingevoegd wanneer het typen begint bij het veldOpmerkingen. Er wordt geen tijdstempel ingevoegd wanneer de ENTER-toets vervolgens wordt ingedrukt. De pagina moet worden vernieuwd om automatisch een tijdstempel opnieuw in te voegen wanneer de ENTER-toets wordt ingedrukt.

 

Wanneer tijdens een werkstroom op de actieknop wordt gedrukt, wordt het tekstvak Opmerkingen werkstroom  gevuld met een tijdstempel en de bijbehorende actie (Goedgekeurd, Gerealiseerd, Verwerkt, Afgekeurd) Dit geeft de tijdstempel weer waarop de actie werd uitgevoerd. Dit gebeurt zelfs als het tekstvak niet kan worden bewerkt.

 

De functie Automatische tijdstempelis ook uitgebreid tot de veldenOpmerkingen verzoek  en  Opmerkingen werkstroom van de pagina voor het aanmaken van meerdere verzoeken. Volgens het automatische tijdstempelgedrag wordt de tijdstempel automatisch toegevoegd wanneer het typen begint. Om deze reden is de breedte van de tekstvakken vergroot.

 

Het selectievakje Automatische Tijdstempel op de pagina met gebruikersvoorkeuren (toegankelijk via Voorkeuren, op het tabblad Werkstroom onder het gedeelte Werkstroom:  Instellingen) bevat een nieuwe informatietekst die het gedrag van automatische tijdstempel verklaart.

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Release notes detail
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 29.225.891
 Assortment:  Date: 19-11-2019
 Release: 264  Attachment:
 Disclaimer

Tags
No tags added