One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Instellen debiteurengegevens De Lage Landen Koppeling

Introductie

De extra instellingen behorend bij De Lage Landen koppeling zijn te vinden in het menu pad [Financieel, Debiteuren, Onderhouden].
De benodigde extra debiteuren informatie, welke nodig is voor de administratie van De Lage Landen kunt u hier onderhouden.

Bij het aanmaken van de bestanden voor De Lage Landen zal worden gecontroleerd of het bezoekadres bekend is en niet de teksten 'Postbus' of 'Antwoordnummer' bevat. Indien het adres niet aan deze voorwaarden voldoet zal dit gemeld worden onder vermelding van de tekst: "Debiteur heeft een ongeldig bezoekadres".

Uitleg van de velden

De volgende velden zijn opgenomen in de standaard van Exact Globe Next en zijn van belang voor De Lage Landen koppeling:

BTW-nummer
BTW-nummer behorend bij de debiteur.

Bezoekadres
In het Tabblad 'Contact' is het mogelijk om een adres te onderhouden van het type 'Bezoek'. Dit adres zal als bezoekadres gebruikt worden. Het bezoekadres zal standaard gevuld worden met het standaard debiteurenadres.

Correspondentieadres
In het Tabblad 'Contact' is het mogelijk om een adres te onderhouden van het type 'Post'. Dit adres zal als correspondentieadres gebruikt worden. Het correspondentieadres zal standaard gevuld worden met het standaard debiteurenadres.

Bij het onderhouden van debiteuren zijn naast de standaard debiteurgegevens, de volgende specifieke velden voor De Lage Landen toegevoegd. Deze velden zijn via de knop 'DLL' te onderhouden:

Trade Finance
Indien het veld 'Trade Finance' niet aangevinkt is dan zal de betreffende debiteur niet als een Lage Landen debiteur beschouwd worden. De openstaande posten en debiteurgegevens van deze debiteur zullen niet gecommuniceerd worden naar De Lage Landen Trade Finance.
Indien het veld wel is aangevinkt zullen naam, adres en woonplaats gegevens van de debiteur gebruikt worden bij het aanmaken van de De Lage Landen bestanden. Tevens zullen de openstaande posten gegevens naar De Lage Landen Trade Finance gecommuniceerd worden.

Kamer van Koophandel nummer
In het veld KvK  kan in 12 posities het KvK nummer van de debiteur worden vastgelegd. Dit nummer dient overeen te komen met het dossiernummer bij de Kamer van Koophandel. Het KvK nummer is opgebouwd uit 3 verschillende nummers. Deze nummers zijn dan ook in 3 verschillende velden te onderhouden.

Inkoop combinatie lidnummer
In dit veld geeft u het nummer van de inkoopvereniging aan.

Inkoop combinatie naam
In dit veld geeft u de naam van de inkoopvereniging aan.

De Lage Landen Taalcode
De Lage Landen taalcode geeft de taalcode aan waarin De Lage Landen communiceert met de debiteur.
De volgende 6 talen kunnen geselecteerd worden:

Taal

Code De Lage Landen

Code De Lage Landen

Nederlands

NED

Frans

FRA

Engels

ENG

Italiaans

ITA

Duits

DUI

Spaans

SPA

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 05.391.509
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer