One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Het accepteren of weigeren van een uitnodiging voor elektronisch factureren via de digitale brievenbus

Introductie

Wanneer bedrijven gebruik maken van elektronisch facturen kunnen die bedrijven hun relaties uitnodigen om deel te nemen aan het elektronisch factureren. Deze relaties kunnen elkaar dan elektronische facturen en betalingsherinneringen sturen.
 

Uitleg

Wanneer iemand u heeft uitgenodigd voor elektronisch facturen heeft u een e-mail ontvangen met een link naar een website van Exact. Wanneer u op de link klikt wordt het volgende scherm geopend in de webbrowser.

U heeft hier drie mogelijkheden:

  • Ik accepteer en ben bestaande gebruiker: Wanneer u reeds een digitale brievenbus heeft en elektronische facturen wilt ontvangen van de relatie die u de uitnodiging heeft verstuurd klikt u op deze optie.
  • Ik accepteer maar ben nog geen Exact Online gebruiker: Wanneer u nog geen digitale brievenbus heeft, maar hiervan wel gebruik wilt maken en ook elektronische facturen wilt ontvangen van de relatie die u de uitnodiging heeft verstuurd klikt u op deze optie.
  • Ik wil geen elektronische facturen ontvangen: Wanneer u geen elektronische facturen wilt ontvangen van de relatie die u de uitnodiging heeft verstuurd klikt u op deze optie.

 

Ik accepteer en ben bestaande gebruiker
Wanneer u reeds een digitale brievenbus heeft en elektronische facturen wilt ontvangen van de relatie die u de uitnodiging heeft verstuurd wordt het volgende scherm getoond.

Door op 'Verzenden' te klikken accepteert u de uitnodiging en wordt gevraagd om in te loggen met uw accountgegevens voor de digitale brievenbus, vervolgens wordt de bevestiging verstuurd naar de relatie die u de uitnodiging heeft verstuurd.Door op 'Klaar' te klikken sluit u dit scherm.

 

Ik accepteer maar ben nog geen Exact Online gebruiker
Wanneer u nog geen digitale brievenbus heeft, maar hiervan wel gebruik wilt maken en ook elektronische facturen wilt ontvangen van de relatie die u de uitnodiging heeft verstuurd wordt het volgende scherm getoond.Door op 'Registreer nu' te klikken wordt het registratie proces gestart in een nieuw scherm.

 

Ik wil geen elektronische facturen ontvangen
Wanneer u geen elektronische facturen wilt ontvangen van de relatie die u de uitnodiging heeft verstuurd wordt het volgende scherm getoond.Door op 'Verzenden' te klikken wordt de uitnodiging afgekeurd. De relatie die u de uitnodiging heeft verstuurd ontvangt hiervan een bericht.Door op 'Klaar' te klikken sluit u dit scherm.

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 19.439.699
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer