One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Overzicht van relaties per project en het toevoegen van nieuwe relaties

Untitled 2

Introductie

Op deze pagina kunt u een overzicht opvragen van relaties welke zijn gekoppeld aan een project of u kunt hier een project koppelen aan relaties welke aanwezig zijn in de module CRM.

De volgende informatie wordt getoond:

  • Relatienaam – In deze kolom wordt de naam van de relatie getoond welke is gekoppeld aan het project. Klik op de naam om naar de relatiekaart te gaan. 
  • Volledige naam – In deze kolom wordt de naam van de contactpersoon getoond van de relatie. Klik op de naam om naar de kaart van de contactpersoon te gaan. 
  • Verwijderen – Klik op om de relatie te verwijderen van het project.

U kunt dit overzicht benaderen door op Relaties te klikken in de sectie Monitor van de projectkaart.

Rollen & rechten

Alle gebruikers kunnen de informatie op deze pagina bekijken. Echter alleen gebruikers met de rollen Cost center Administrators en Corporate Project Administrators kunnen relaties aan een project toevoegen.

Voor meer informatie over de functierechten of beveiligingsniveaus, gaat u naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten, selecteer de module en klik op de relevante ID. Om te zien welke functies u kunt uitvoeren met een specifieke rol, gaat u naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen, vul vervolgens een omschrijving in en klik op Actualiseren. Klik vervolgens op de link in de kolom Rol.

Knoppen

Velden

Gerelateerd document

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 22.620.049
 Assortment:  Date: 30-09-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer