One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Bankrekeninggegevens met IBAN en BIC-code exporteren/importeren met de IBAN BIC service tool

Introductie

Tip: Bekijk de instructievideo IBAN BIC Service van Exact Globe Next.

Om de bankrekeningen van uw relaties bij te werken met het correcte IBAN en BIC-code is de IBAN BIC service tool beschikbaar. Met deze tool kunt u de bankrekeninggegevens van uw relaties uit uw administratie exporteren. Het geëxporteerde bestand kunt u vervolgens versturen naar een instantie die het bestand aanvult met het IBAN en BIC-code. Voor Nederlandse bankrekeningen kunt u het bestand bijvoorbeeld opsturen naar de IBAN BIC service van de Nederlandse Vereniging van Banken (https://www.ibanbicservice.nl/).

Het aangevulde bestand dat u terug ontvangt kunt u vervolgens via dezelfde tool weer importeren in uw administratie.

U dient over de administrator-rol in Exact Globe Next te beschikken om deze tool te kunnen gebruiken.

Voor het bijwerken van de bankrekeningen van uw relaties in Exact Synergy of Exact Synergy Enterprise kunt u gebruik maken van de Exact Synergy IBAN BIC service tool. Voor meer informatie, zie Bankrekeninggegevens met IBAN en BIC-code exporteren/importeren met de Exact Synergy IBAN BIC service tool.

Wanneer u zowel met Exact Globe Next als Exact Synergy (Enterprise) werkt dient u de IBAN BIC Service tool voor Exact Globe Next en Exact Synergy (Enterprise) beide uit te voeren. De reden hiervoor is dat bij het aanpassen van de bankrekening de relatie zelf niet wijzigt en daardoor niet wordt uitgewisseld.

De IBAN BIC service tool kunt u downloaden via deze link. U dient er rekening mee te houden dat u minimaal over product update 400 van Exact Globe Next beschikt.

U kunt de IBAN BIC service tool starten door te dubbelklikken op het bestand eIBANImport.exe. Het administratie-openen scherm wordt geopend waar u de betreffende administratie kunt selecteren. Nadat u de administratie heeft geselecteerd wordt het scherm getoond/ 

Velden

Knoppen

Meer informatie

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 23.869.578
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release: 405  Attachment:
 Disclaimer