One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Installatie Crystal Reports 2013

Introductie

Dit document zal u stapsgewijs door de installatieprocedure van Crystal Reports 2013 leiden. Crystal Reports 2013 wordt ondersteund vanaf product update 411. 
  

Uitleg

Om Crystal Reports 2013 te installeren kunt u de volgende stappen volgen:

 • Log in als administrator op het systeem waar u Crystal Reports 2013 wilt installeren.
 • U kunt de installatie starten door te dubbelklikken op het bestand 'Setup.exe' dat u kunt vinden in de map de CD/DVD. Vervolgens wordt het volgende scherm getoond.


   
 • U kunt hier de taal voor de installatie wizard selecteren. De volgende schermen van de installatie wizard worden in de taal getoond die u hier selecteert. Met 'OK' bevestigt u de keuze. Er wordt vervolgens een aantal installatievereisten gecontroleerd.


   
 • Met de knop 'Volgende' kunt u verder gaan naar het welkomstscherm. Om verder te gaan klikt u op 'Volgende'.


   
 • In het volgende scherm wordt de licentieovereenkomst getoond. Wanneer u akkoord gaat met de licentieovereenkomst kunt u de optie 'Ik ga akkoord met de licentieovereenkomst' selecteren, en middels de knop 'Volgende' verdergaan met de installatie.


   
 • In het volgende scherm kunt u de directory waarin de Crystal Reports programmatuur wordt geïnstalleerd opgeven. Met de knop 'Bladeren' kunt u een andere directory selecteren. Om verder te gaan klikt u op 'Volgende'.


   
 • In het volgende scherm dient u de productsleutel opgeven. De productsleutel kunt u vinden in het bestand 'CD key.txt' op de DVD. Met de knop 'Volgende' gaat u verder.


   
 • In dit scherm kunt u aangeven welke taalpakketten u wilt installeren. Vink de gewenste taalpakketten aan, of vink de optie 'Alle talen' aan om alle taalpakketten te selecteren. Klik op 'Volgende' om verder te gaan.


   
 • In dit scherm kunt u aangeven of u een standaardinstallatie wilt uitvoeren of een aangepaste installatie. Met de optie 'Standaard' worden de meest gebruikte onderdelen geïnstalleerd. Wanneer u zelf wilt aangeven welke onderdelen wel en niet geïnstalleerd dienen te worden selecteert u de optie 'Aangepast', met de knop 'Volgende' kunt u dan in het volgende scherm aangeven welke onderdelen u wenst te installeren. Dit document beschrijft de standaard installatie en de aangepaste installatie wordt dan ook verder niet beschreven. Met de knop 'Volgende' gaat u verder naar het volgende scherm.


   
 • Het volgende scherm wordt getoond. Met de knop 'Volgende' gaat u verder.


   
 • De installatie wordt gestart. In de statusbalk kunt u de voortgang volgen.


   
 • Zodra de installatie gereed is wordt het volgende scherm getoond. In het laatste scherm van de installatie kunt u middels de optie 'Op productupdates controleren' aangeven of u via het internet wilt controleren op productupdates van Crystal Reports. De optie is standaard uitgevinkt. Wanneer u op productupdates wilt controleren vinkt u deze optie aan. Met de knop 'Voltooien' sluit u de wizard af of start het controleren op updates.

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 26.870.573
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release: 411SP5  Attachment:
 Disclaimer