One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Handterminal groep filters aanmaken en onderhouden

Introductie

In de WMS instellingen leveringen, ontvangsten en productie uitgiftes kunt u middels de instelling 'Autoqueue activeren' aangeven dat u gebruik wilt maken van de auto queue functionaliteit voor het betreffende WMS proces. De auto queue functionaliteit biedt u de mogelijkheid om orderregels automatisch te versturen zonder deze handmatig via het Control Center te selecteren en te versturen.

Het kan nodig zijn om een order te picken met meerdere orderpickers of om een specifieke pickuitrusting te gebruiken, afhankelijk van de opslag eigenschappen van het artikel, of gebaseerd op de eigenschappen van het artikel zelf.
Om die reden kunt u gebruik maken van 'Filter op regels'bij het handmatig in bewerking nemen van orders via een control center.

Bij het automatisch in bewerking nemen van orders via Auto queue, kan gebruik worden gemaakt van 'handterminal groep filters' om orderregels te splitsen naar bepaalde handterminalgroepen.
Houd ook rekening met de aandachtspunten met betrekking tot de handterminal groep filters in de Auto queue.


Een van de verschillen in vergelijking met het handmatig filteren in een control center, is dat voor handterminal groepen alléén een handterminal groep kan worden toegewezen terwijl u bij het handmatig filteren een order in bewerking kunt nemen naar één handterminal, een handterminal groep of de algemene pick queue.

De beschikbare selectie voor het filteren zijn in product update 413 gewijzigd.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 23.570.666
 Assortment:  Date: 10-07-2017
 Release:  Attachment:
 Disclaimer