One moment please...
 
 
Exact Compact+   
 

Update Exact Compact

Introductie

De ontwikkeling van Exact Compact staat niet stil. Exact streeft ernaar om de programmatuur zoveel mogelijk te laten voldoen aan de wensen van de gebruikers. Om deze aanpassingen en verbeteringen zo snel mogelijk aan u als gebruiker aan te bieden, stelt Exact regelmatig een update beschikbaar. Deze update kunt u via het Internet binnenhalen, waarna automatisch de nieuwe bestanden worden geïnstalleerd. Indien gewenst is het ook mogelijk om, wanneer u beschikt over een onderhoudscontract, een update op cd toegestuurd te krijgen.

In dit document wordt beschreven hoe u voor de single-user versie een update kunt uitvoeren. Het updaten van een multi-werkplek situatie, kunt u teruglezen in het document update met multiwerkplek.

Let bij het uitvoeren van een update altijd op het volgende:
  • Maak een back-up van de administraties.
  • Raadpleeg de release notes en systeemeisen van de product update waar naartoe u wilt updaten (en tevens van de tussenliggende product updates).
  • Selecteer in het internet update scherm bij 'Versie' de product update waar naartoe u wilt updaten.

Tip: Bekijk ook de instructie video Exact Compact - updaten via het internet.

Uitleg

De update kan op twee manieren uitgevoerd worden: via het Internet of met een update-cd. Via het Internet is wekelijks een update beschikbaar, terwijl de cd slechts op aanvraag beschikbaar is. Voor de update via het Internet is het noodzakelijk dat u over een Internetaansluiting beschikt. U dient zelf zorg te dragen voor een correcte verbinding via eventuele firewalls en proxy servers. U kunt het updaten op twee manieren opstarten:

Door middel van de knop "Update" in de knoppenbalk. 
Afhankelijk van de product update waarmee u op dit moment werkt beschikt u over één van de volgende twee 'update' knoppen:
   of  
Wanneer u niet over deze knop beschikt werkt u met een multi-werkplek installatie en dient de update op een andere wijze uitgevoerd te worden.
Door onder Help voor "Update" te kiezen. 

In beide gevallen krijgt u de keuze om een update uit te voeren vanaf cd-rom of via het Internet.

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.462.311
 Assortment:  Date: 19-05-2018
 Release:  Attachment:
 Disclaimer