One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Overdragen van relaties van dealers

Untitled 4

Introductie

Via Modules ➔ Klanten Inrichting Dealer Overdracht - Dealer kunt u relaties overdragen van een dealer aan een andere dealer. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn omdat een dealer stopt met zijn dealeractiviteiten en een zakenrelatie van u wordt. Daarnaast is het mogelijk dat een dealer volledig stopt met zijn activiteiten en dat u daarom de bestaande relaties wilt overdragen en dat de dealer op non-actief moet worden gezet.

Rollen & rechten

Om relaties over te dragen van de ene naar de andere dealer is het functierecht 423 – Allows to transfer accounts and responsibilities of accounts to a new reseller, account managers, workflow of reseller contact persons, and in case the reseller is used as invoice debtor changing the invoice debtor, before deactivation benodigd. Gebruikers met de rol Reseller manager hebben dit functierecht.

Meer informatie:

  • Voor een overzicht van de functierechten kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor een overzicht van de rollen kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Hoe draag ik de relaties van een dealer over aan een andere dealer?

  1. Ga naar het scherm Relaties: Overdracht - Dealer via Modules ➔ Klanten Inrichting Dealer Overdracht - Dealer en vul de gewenste criteria in.
  2. Klik op de knop Controleer en vervolgens op de knop Ja. U krijgt nu de melding: "Uw verzoek ter verwerking is verzonden. Status: Overzicht" (Klik eventueel op de link Overzicht om naar het log te gaan waarin de opdracht nu zal worden getoond.)
  3. Start de background job Exact.Jobs.SysHrMail waardoor de opdracht zal worden verwerkt. 

Opmerking: Voor meer informatie omtrent background jobs kunt u het document Background Jobs for Exact Synergy Enterprise raadplegen.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 23.021.932
 Assortment:  Date: 18-10-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer