One moment please...
 
 
Exact AEC Modular   
 

Exact AEC - Service - Objecten

Een object is een geplaatste installatie of machine op een locatie. Objecten kunnen worden afgeleid van objectsoorten. Als een object aan een objectsoort is gekoppeld dan worden bepaalde gegevens van de objectsoort overgenomen. Dit betreffen de gegevens Onderdelen, Omschrijving, Merk, Type, Fabrikant, Bewerkingen en Controlelijsten. 

Objecten zijn gekoppeld aan contracten. Aan één contract kunnen meerdere objecten gehangen worden en aan één object kunnen meerdere contracten gekoppeld worden.

Objecten zijn terug te vinden in de module Service. Via het menu [Service, Objecten, Objecten] komt u op het lijstscherm van de objecten.

Vanuit het lijstscherm kunnen de objecten worden toegevoegd, gemuteerd en/of verwijderd. Bij aanmaken van een nieuw, of openen van een bestaand object wordt onderstaand scherm geopend.

 

Tabblad Algemeen

Code: Dit is de unieke code van het object. Er kunnen maximaal 10 karakters ingevuld worden. Het is ook mogelijk objectcodes automatisch te laten doornummeren via een volgnummer in de administratiegegevens.

Tabblad Bewerkingen 

Op dit tabblad kunnen bewerkingen gekoppeld worden aan het object. Hierbij kan onderhoudsfrequentie ingevuld worden. Ook kunt u zien aan welk contract lopend is voor de bewerking van het object. Vanaf service pack 7 van versie 1.46 is het mogelijk om via het rechter muismenu de kaart van dit contract te openen.

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: Know how  Security  level: All - 0
 Sub category: General  Document ID: 26.133.690
 Assortment:  Date: 23-03-2020
 Release:  Attachment:
 Disclaimer